Loviisan Taideyhdistys ry.

Loviisan taideyhdistys r.y.
Lovisa Konstförening r.f.

Loviisan Taideyhdistys edistää ja kehittää eri taiteiden harrastusta ja kulttuurista tarjontaa toimialueellaan.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää taidenäyttelyitä ja tapahtumia omassa Galleria Theodorissamme. Yhdistys toimii myös yhteistyössä muiden yhdistysten ja organisaatioiden kanssa. Osallistumme kulttuuritapahtumiin ja järjestämme lisäksi erilaisia kursseja.

Jäseneksi pääsevät moninaiset taiteen tekijät, niin ammattilaiset kuin harrastajat sekä toimintamme tukijat. Vuoden 2021 jäsenmaksumme on 20 €. Jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Yhdistys ei ole perinyt erillistä liittymismaksua.

Jäsenenä sinulla on:
1) mahdollisuus osallistua Loviisan taideyhdistyksen jäsenien näyttelyihin (näyttelyt määritellään toimintasuunnitelmassa vuosittain)
2 ) mahdollisuus vuokrata näyttelytila jäsenhintaan Galleria Theodorissa. Alennettu jäsenhinta astuu voimaan uuden jäsenen ensimmäisen vuosimaksun maksupäivästä vuoden kuluttua.
3 ) mahdollisuus osallistua yhdistyksen tapahtumiin (esim. puistotaidetapahtumat, taideyhdistysten yhteisnäyttelyt jne. sekä muut järjestettävät erikoistapahtumat)
4) mahdollisuus saada markkinointiapua Galleria Theodorissa pidettävien näyttelyiden ja yhdistyksen näyttelyiden yhteydessä (lehdistötilaisuudet, somemarkkinointi, näkyvyys Loviisan eri tapahtumien aikaan)