Jäsenkyselyn 2021 tuloksia

Toteutimme marraskuussa jäsenkyselyn. Liki puolet jäsenistämme vastasi kyselyyn. Aktiivinen vastaajajoukko antaa mahdollisuudet tulkita vastauksia hyvinkin ohjaamaan tulevaisuuden toimintaa koko jäsenistön kannalta mielenkiintoisiin kehittämisalueisiin.

Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” Alla vastanneiden kiinnostus eri toimintoihin.

Järjestimme 1.12.2021 jäsentapaamisen, missä keskustelimme tulevaisuuden toimintavaihtoehdoista. Jäsenille tarjottavat näyttelymahdollisuudet ovat keskeinen toimintamuotomme. Mahdollisuudet laajenevat entisestään aloittaessamme porvoolaisen Sannäsin kartanohotellin kanssa näyttelytoiminnan vuoden 2022 alussa.

Erilaiset asiantuntijatapaamiset ja tekniikoiden kokeilu- ja harjoittelumahdollisuudet kiinnostivat kovasti. Niiden osalta tulemme suunnittelemaan omien kokeilujemme lisäksi myös yhteistyötä Loviisan kansalaisopiston kanssa. Opiston uuden toimintakauden suunnittelu alkaa keväällä. Silloin on hyvä hetki suunnitella tarjontaa taidealan kurssivalikoimaan.

Kiinnostus hallitustyöskentelyyn ja satunnaiseen galleriavalvojan työhön on tärkeä asia. Yhdistyksemme jäsenmäärä kasvaa kovaa vauhtia. On ensiarvoisen tärkeää, että saamme aktiivisia jäseniä mukaan yhdistyksemme eri toimintoihin.

Kyselymme toimi myös jäsenistön taidealan osaamisen ja koulutuksen peilinä. Kiitos vastaajille myös siitä, että kirjasitte ansiokkaasti osaamistanne tiedoksemme. Saimme hienon tuloksen Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton hakemukseemme. Paras palkinto oli, että meidät hyväksyttiin SKJL:n jäsenyhdistykseksi 9.12.2021. Meistä on esittely jo liiton sivuilla. Käykää tutustumassa LOVIISAN TAIDEYHDISTYS JA SKJL

Kiitoksin ja terveisin,

Outi Cavén-Pöysä, vpj