Hae jäseneksi

Jäseneksi pääsevät moninaiset taiteen tekijät, niin ammattilaiset kuin harrastajat sekä toimintamme tukijat. Vuoden 2024 jäsenmaksumme on 30 €. Jäsenmaksu päätetään vuosittain yhdistyksen vuosikokouksessa. Yhdistys ei ole perinyt erillistä liittymismaksua. Tervetuloa mukaan!

OHJEET HAKIJALLE

Yhdistyksen hallitus käsittelee ja hyväksyy jäsenhakemukset mahdollisimman pian. Lisätietoja toiminnastamme saa yhdistyksen puheenjohtajalta. 

KIRJOITA HAKEMUKSEESI

  • nimesi, katu- ja postiosoitteesi + postinumerosi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi
  • Kerro myös omin sanoin suhteestasi taiteeseen, mahdollisesta taidealan koulutuksestasi ja tekniikoistasi joita käytät teoksissasi.
  • Lähetä jäsenhakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla: sihteeri(at)loviisantaideyhdistys.fi

    TUTUSTU myös Rekisteri ja tietosuojaselosteeseemme lähettäessäsi hakemuksesi. Tallennamme jäsentiedot kuvaamallamme tavalla yhdistyksemme rekistereihin.
[contact-form-7 id=”3219″ title=”Jäsenhakemuslomake 2″]

JÄSENMAKSU

Vuoden 2024 jäsenmaksu on 30€ ja se sisältää jäsenyyden Suomen Kuvataidejärjestöjen liittoon. Jäsenmaksu maksetaan tilille: Loviisan taideyhdistys ry FI83 5016 3720 0312 72. Merkitse tieto-kenttään “jäsenmaksu 2024 ja etunimi sukunimi”

Kun jäsenmaksusi on kirjautunut tilillemme, käsittelemme hakemuksesi ja liitämme sinut Loviisan Taideyhdistyksen säköpostilistalle. Saat jäsenenä aina tuoreimman tiedotekirjeen ja mahdollisuuden osallistua tapahtumiin ja toimintaamme.

SUOMEN KUVATAIDEJÄRJESTÖJEN LIITON JÄSENKORTTI

Jäsenenä saat Loviisan Taideyhdistykseltä vuosittain henkilökohtaisen Suomen Kuvataidejärjestöjen Liiton jäsenkortin. Sitä näyttämällä/käyttämällä saat alennuksia taidetarvikekaupoista ja näyttelyiden pääsymaksuista ym. Lista jäseneduista SKJL:n sivuilla.